Home
Leerlingen vertellen..

Leerlingen vertellen..

Vader leerling groep 8 (12 jaar)
Ik heb Anna gevraagd om de leerprestaties van mijn dochter (basisschool groep 8) te verbeteren. Ik wist dat ze wat basiskennis miste en moeite had met haar concentratie. Anna zei te kunnen helpen om dit te verbeteren, en dat deed ze.

Op alle vlakken boekt ze hierin resultaten. Mijn dochter zit beter in haar vel omdat ze haar harde werken nu vertaald ziet in betere prestaties. Al haar scores van de citotoetsen zijn één of twee niveaus gestegen.

Mijn dochter gaat met veel plezier naar bijles, Anna regelt altijd iets bijzonders om zo het leren aantrekkelijk te houden.

Roma, 13 jaar, 1 Havo
Mijn naam is Roma, ik heb nu 1 jaar bijles voor rekenen/wiskunde. Nu zit ik op de middelbare school en heb wiskunde bijles en dat helpt mij heel erg. Ik had daar veel moeite mee en het gaat nu steeds beter, Anna is super lief en is heel goed in uitleggen! Het is super gezellig tijdens de bijles, want Anna heeft zoveel geduld. Als je iets niet snapt dan legt ze het wel 1000 keer uit als je het niet begrijpt, dat is super fijn. Door Anna begin ik wiskunde steeds meer te snappen. Wiskunde vind ik niet zo leuk, maar met Anna wordt het leuker! Ze helpt me soms ook met plannen voor de toetsen dat vind ik super fijn, ik ga met plezier naar Anna!

Cheyan, 16 jaar, Speciaal Onderwijs (cluster 3)
Mijn naam is Cheyan en krijg al een aantal jaren bijles van Anna. Ik zit op de Trappenberg in Huizen. Dit is een school voor Speciaal onderwijs. Toen ik daar op school kwam had ik veel moeite met lezen, rekenen en Nederlands. Anna heeft mij les gegeven in deze vakken en het gaat nu heel goed met deze vakken. Anna is heel geduldig, niets is haar teveel. De lessen zijn ook gezellig en heel leerzaam.

Sophie, 16 jaar, 4 gymnasium
Ik heb nu alweer bijna anderhalf jaar bijles (wiskunde) van Anna en het bevalt goed. Anna is niet alleen een heel aardig persoon maar ze kan ook hartstikke goed uitleggen en daar gaat het natuurlijk ook om! Ik heb veel profijt gehad van de lessen van Anna want ik haalde nooit hoger dan vijf, soms haalde ik met moeite een mager zesje maar daar bleef het dan ook bij. Maar met de hulp van Anna haalde ik wel goede voldoendes en begon ik wiskunde beter te snappen en dat gaf me wel een goed gevoel. Ik zit inmiddels al in de 4e klas en ik ga nog altijd met plezier naar Anna toe!