Home
Over Studiehulp Plus

Over Studiehulp Plus

IMG_7016

Studiehulp Plus is in 2015 opgericht door een net afgestudeerde orthopedagoog met een hart voor onderwijs, kinderen en jongeren.

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Anna, ik ben 28 jaar oud en mag mij sinds de zomer van 2015 officieel orthopedagoog noemen. Tijdens mijn studie heb ik mij met name gefocust op de kant van onderwijs en leerproblemen. Het onderwijs is dan ook waar ik graag in zou willen werken. Of dit nou als orthopedagoog op een school is, als begeleider met het schoolwerk of in de toekomst als docent wiskunde.. het lijkt mij allemaal even leuk en interessant!

Ik geef al zo’n zeven jaar les aan kinderen van verschillende leeftijden.
Wat begonnen is als het bijles geven aan bekenden als bijbaantje naast mijn studie, is uitgelopen tot een passie. Het is ontzettend mooi om te zien hoe de leerlingen na mijn hulp en uitleg (grote) stappen maken in het onderwijs en daardoor vaak ook een stuk zelfverzekerder worden.

De jaren dat ik bijles heb gegeven, heb ik ervaring opgedaan met kinderen van alle leeftijden. Basisschool leerlingen (leeftijd vijf tot en met dertien jaar) heb ik geholpen met allerlei vakken; middelbare scholieren (leeftijd twaalf tot en met zeventien jaar) heb ik met name geholpen met wiskunde en zo nu en dan met Nederlands. Een enkele leerling heb ik tevens geholpen met het maken van een planning. Daarnaast heb ik ervaring in het bijles geven aan kinderen uit zowel cluster 3 als cluster 4 van het Speciaal Onderwijs.

Wie weet zie ik u in de toekomst, als uw zoon of dochter bijles krijgt bij Studiehulp Plus!